Ένα tailor made menu σχεδιασμένο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Η νέα premium υπηρεσία της Cookoovaya σε αποκλειστική συνεργασία με την Peugeot Gallo αναλαμβάνει τη μεταφορά όλης της exclusive εμπειρίας, που έχετε γνωρίσει στο εστιατόριο, και στο δικό σας προσωπικό χώρο.
« Cookoovaya Restaurant
Cookoovaya at Home

Ο Chef αφουγκράζεται, ο πελάτης απολαμβάνει, συμμετέχει στη διαδικασία της συνταγής, επιλέγει την πρώτη ύλη, τα συνοδευτικά του, τον τρόπο μαγειρέματος. Η ομάδα της Cookoovaya δημιουργεί ένα μενού απολύτως στα μέτρα σας με φροντίδα και ασφάλεια, προσφέροντας στους πελάτες της αυτό που γνωρίζει τόσα χρόνια: σοφή ελληνική κουζίνα, όπως προκύπτει από την αδιάκοπη μελέτη των προιόντων, της φύσης, της διαθεσιμότητας και του περιβάλλοντος.

Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το κρασί που ταιριάζει απόλυτα στο μενού που θα δημιουργήσουμε με τη βοήθεια των εξειδικευμένων επαγγελματιών της ομάδας της Cookoovaya.

To Cookoovaya Wise Food Experience at Home είναι μια εμπειρία, που τη ζούμε μαζί.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 7235005 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Σημείωση: Λειτουργούμε ακολουθώντας κατά γράμμα όλα τα μέτρα προστασίας ασφάλειας και υγιεινής που προτείνονται από τον ΕΦΕΤ.
Πολιτική Cookies - Όροι Χρήσης