« Επιστροφή
Privacy Policy
Εισαγωγή
H WISE CUISINE & COFFEE IKE («Εταιρεία» ή «εμείς») σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και για το ενδιαφέρον σας . Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – εφεξής η «Πολιτική») θέλει να σας ενημερώσει για το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επεξεργαζόμαστε και κοινοποιούμε προσωπικά δεδομένα από και σχετικά με το άτομό σας μέσω αυτού του ιστοτόπου τα οποία συλλέγουμε από εσάς ή τα οποία εσείς μας παρέχετε στα πλαίσια της πραγματοποίησης τηλεφωνικών παραγγελιών-αγορών (εφεξής «Υπηρεσίες).
Σας παρέχουμε δε την παρούσα ενημέρωση για την Πολιτική σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό της ΕΕ 679/2016 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (ο «Κανονισμός») και το εφαρμοστέο εθνικό νομοθετικό πλαίσιο, υπογραμμίζοντας την δέσμευσή μας να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας. 

Σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες που ισχύουν σχετικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας ή των πελατών μας που προβαίνουν σε τηλεφωνικές παραγγελιοληψίες. Όσον αφορά στους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνει ο παρόν ιστότοπος, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτικής προστασίας κάθε ιστότοπου.

1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας που μόνος ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της συλλογής κι επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων χαρακτήρα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 και την κείμενη νομοθεσία.  Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής προστασίας ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι η Εταιρεία με την επωνυμία «WISE CUISINE & COFFEE IKE» και το διακριτικό τίτλο «COOKOOVAYA», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, στην Βεντήρη αρ. 5, με ΑΦΜ 997279496, ΔΟΥ Δ ΑΘΗΝΩΝ και εκπροσωπείται νόμιμα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@cookoovaya.gr.
Οι Υπηρεσίες της Εταιρείας απευθύνονται σε γενικό κοινό, δεν απευθύνονται σε παιδιά και δεν συλλέγουν συνειδητά προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 16 ετών.

2. EIΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ
Η Εταιρεία δύναται να συλλέγει και να τηρεί αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα που (ι) εσείς τους γνωστοποιείτε αυτοβούλως με την εισαγωγή των αιτουμένων προσωπικών πληροφοριών στα πλαίσια επίσκεψης του παρόντος ιστοτόπου και εφόσον προβείτε στην εγγραφή σε κάποια Υπηρεσία της Εταιρείας ή/και κατά την εκτέλεση συναλλαγών με την Εταιρεία όπως τηλεφωνικών παραγγελιών, (ιι) δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις από και σχετικά με το πρόσωπό σας , (ιιι) δεδομένα που έχετε επιτρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιούν στην Εταιρεία και (iv) δεδομένα δραστηριότητας. όταν αποκτάτε πρόσβαση και αλληλεπιδράτε με κάποια υπηρεσία της Εταιρείας . Συγκεκριμένα, η Εταιρεία συλλέγει τους ακόλουθους τύπους δεδομένων από και για εσάς:

i. Δεδομένα εγγραφής και συναλλαγών, δηλαδή τις πληροφορίες που υποβάλλετε προκειμένου να εκτελέσετε μία συναλλαγή με την Εταιρεία και/ή για να εγγραφείτε σε μια Υπηρεσία της Εταιρείας, για παράδειγμα για να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική παραγγελία, για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, να δημοσιεύσετε σχόλια, να λάβετε ένα ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Οι πληροφορίες εγγραφής και συναλλαγών μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το φύλο, τη χώρα, τον ταχυδρομικό κώδικα και την ημερομηνία γέννησης. Όπου αναζητούνται πρόσθετες, προαιρετικές πληροφορίες, θα ενημερωθείτε σχετικά κατά τη στιγμή της συλλογής τους.

ii. Δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις που αποτελούνται από σχόλια ή περιεχόμενο που δημοσιεύετε στις Υπηρεσίες της Εταιρείας και τα προσωπικά σας δεδομένα που συνοδεύουν τις εν λόγω δημοσιεύσεις ή περιεχόμενο, στα οποία μπορεί να περιλαμβάνεται το ψευδώνυμο, το όνομα χρήστη, τα σχόλια, τα likes, η κατάσταση, οι πληροφορίες προφίλ και η φωτογραφία. Οι δημόσιες πληροφορίες και δημοσιεύσεις είναι πάντα δημόσιες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμες σε όλους και μπορεί να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης σε εξωτερικές μηχανές αναζήτησης.

iii. Δεδομένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν αποκτήσετε πρόσβαση ή συνδεθείτε σε μια Υπηρεσία της Εταιρείας μέσω μιας υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή συνδέσετε μια υπηρεσία της Εταιρείας σε μια υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στα δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί επίσης να περιλαμβάνεται το αναγνωριστικό χρήστη σας ή/και το όνομα χρήστη που σχετίζεται με αυτήν την υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες ή το περιεχόμενο που έχετε επιτρέψει στην υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσει σε εμάς, καθώς και η φωτογραφία προφίλ σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι λίστες φίλων σας, καθώς και τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δημοσιοποιήσει σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στις Υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω υπηρεσιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή όταν συνδέετε μια Υπηρεσία των Εταιρειών με υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξουσιοδοτείτε τις Εταιρείες να συλλέγουν, να αποθηκεύουν και να χρησιμοποιεί τα σχετικά προσωπικά δεδομένα και περιεχόμενο σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

iv. Δεδομένα δραστηριότητας. Όταν αποκτάτε πρόσβαση και αλληλεπιδράτε με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας , ενδέχεται να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις επισκέψεις. Για παράδειγμα, για να επιτρέψουμε τη σύνδεσή σας με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας, οι διακομιστές μας λαμβάνουν και καταγράφουν πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή, τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως της διεύθυνσης IP σας, του τύπου του προγράμματος περιήγησης και άλλων πληροφοριών λογισμικού ή υλικού. Εάν αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της Εταιρείας από κινητή ή άλλη συσκευή, ενδέχεται να συλλέξουμε ένα μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής που έχει εκχωρηθεί στη συγκεκριμένη συσκευή, δεδομένα γεωγραφικής κατανομής ή άλλα στοιχεία συναλλαγής για τη συγκεκριμένη συσκευή. Ενδέχεται να συλλέγουμε επίσης cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης. Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τη χρήση, από μέρους σας, των Υπηρεσιών της Εταιρείας, όπως για παράδειγμα τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί, το βίντεο και το υπόλοιπο περιεχόμενο που έχετε δει, τα ερωτήματα αναζήτησης που έχετε υποβάλει και τις διαφημίσεις που έχετε δει.
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική μας περί Cookies.

v. Google Analytics. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων μερών και συγκεκριμένα την Google για την παρακολούθηση και την ανάλυση της χρήσης των Υπηρεσιών της Εταιρείας. Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google, η οποία παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση του ιστοτόπου και την παρακολούθηση της χρήσης των Υπηρεσιών της Εταιρείας. Αυτά τα δεδομένα μοιράζονται με άλλες υπηρεσίες Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγονται για να να προσωποποιήσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να έχετε κάνει τη δραστηριότητά σας στην υπηρεσία διαθέσιμη στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο του προγράμματος περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Όρων απορρήτου της Google.

vi. Πληροφορίες από άλλες πηγές. Ενδέχεται να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως οι διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο και εκτός διαδικτύου από υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εμπορικά διαθέσιμες πηγές καθώς και τηλεφωνικές παραγγελίες.

Δεν συλλέγουμε:
Οικονομικές πληροφορίες από κάποιο πάροχο υπηρεσιών πληρωμής καθώς δεν χρησιμοποιούμε μία μη συνδεδεμένη υπηρεσία πληρωμής για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάποιο προϊόν ή να κάνετε πληρωμές («Υπηρεσία Πληρωμής»)

Ευαίσθητες πληροφορίες: ζητάμε να μην μας στέλνετε και να μην αποκαλύπτετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (όπως αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, πληροφορίες σχετικά με τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τις πολιτικές απόψεις, τη θρησκεία ή άλλες πεποιθήσεις, την υγεία, το ποινικό υπόβαθρο ή τη συμμετοχή σας σε συνδικαλιστικές οργανώσεις) στις ή μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας ή με άλλο τρόπο.

Συνδεδεμένες υπηρεσίες: οι Υπηρεσίες της Εταιρείας ενδέχεται επίσης να συνδέονται με ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, τους οποίους διαχειρίζονται μη συνεργαζόμενες εταιρείες, και ενδέχεται να παρέχουν διαφημίσεις ή να προσφέρουν περιεχόμενο, λειτουργικότητα, παιχνίδια, ενημερωτικά δελτία, διαγωνισμούς ή εφαρμογές που αναπτύσσονται και διατηρούνται από μη συνδεδεμένες εταιρείες. Οι Εταιρείες δεν είναι υπεύθυνες για τις πρακτικές απορρήτου των μη συνδεδεμένων εταιρειών και μόλις εγκαταλείψετε τις Υπηρεσίες των Εταιρειών ή κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση θα πρέπει να ελέγξετε την ισχύουσα Πολιτική Απορρήτου της άλλης υπηρεσίας.

3. ΣΚΟΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ -ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
α Ο κύριος λόγος για τον οποίο συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με το πρόσωπο σας είναι για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας και να σας επιτρέπουμε να αλληλεπιδράσετε με αυτές τις υπηρεσίες. Η χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται από τον ιστότοπό μας συμπεριλαμβανομένης και της παροχής υπηρεσιών τηλεφωνικής παραγγελίας των προϊόντων της Εταιρείας προϋποθέτει τη διασφάλιση της δυνατότητας επικοινωνίας μαζί σας. Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, βάσει του νόμου (άρθρο 6(1β) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Συνεπώς, είναι απαραίτητο κατά την εγγραφή σας στο διαδικτυακό μας τόπο να δηλώσετε τα αληθή προσωπικά δεδομένα που θα σας ζητηθούν, όπως προσδιορίζονται ανωτέρω.

Εκτός των ανωτέρω συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για:
β. Να μετράμε, αναλύουμε και βελτιώνουμε τις εν λόγω Υπηρεσίες και Λειτουργίες της Εταιρείας
γ. Να βελτιώνουμε την εμπειρία σας μέσω Υπηρεσιών της Εταιρείας (τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός διαδικτύου) παρέχοντας περιεχόμενο που μπορεί να θεωρήσετε σχετικό και ενδιαφέρον
δ. Για να σας παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών και να απαντάμε στις ερωτήσεις σας
ε. Για να επιτρέπεται η λειτουργία κοινωνικής συναλλαγής - εάν κάνετε σύνδεση ή συνδέσετε έναν λογαριασμό υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας, ενδέχεται να μοιραστούμε το όνομα χρήστη, τη φωτογραφία και τα like σας, καθώς και τις δραστηριότητές και τα σχόλιά σας με άλλους χρήστες των Υπηρεσιών της Εταιρείας και με τους φίλους σας που σχετίζονται με την υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τα ίδια προσωπικά δεδομένα με τον πάροχο υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης
στ. Για την ολοκλήρωση μιας εταιρικής συναλλαγής όπως μιας προτεινόμενης ή πραγματικής αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, εκχώρησης, μεταβίβασης ή άλλης διάθεσης του συνόλου ή μέρους των δραστηριοτήτων, περιουσιακών στοιχείων ή αποθεμάτων της επιχείρησης (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε πτώχευσης ή παρόμοιων διαδικασιών). Για παράδειγμα, εάν η Εταιρεία συμμετέχει σε συγχώνευση ή μεταβίβαση του συνόλου ή ουσιώδους μέρους των δραστηριοτήτων της, η Εταιρεία δύναται να αποκαλύψει και να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα στο μέρος ή στα μέρη που συμμετέχουν στη συναλλαγή ως μέρος της εν λόγω συναλλαγής,
ζ. Για σκοπούς συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους ή τις νομικές διαδικασίες ή/και για να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των αρμόδιων κυβερνητικών αρχών
η. Υπό τον όρο της προηγούμενης συγκατάθεσης σας, για να σας στέλνουμε (μέσω email, sms, τηλεφώνου, chat και μέσων κοινωνικής δικτύωσης) προσφορές, προωθητικές ενέργειες, διαφημιστικό υλικό και άλλες εμπορικές ανακοινώσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας. Εδώ περιλαμβάνεται και το newsletter της Εταιρείας
Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

4. ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς: 
- Της Ενότητας 3, σημεία α) έως στ) της παρούσας Πολιτικής είναι απαραίτητη για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών και, ως εκ τούτου, είναι υποχρεωτική, διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να παρασχεθούν οι υπηρεσίες,
- Της Ενότητας 3, σημείο ζ) της παρούσας Πολιτικής ζητείται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και, ως εκ τούτου, είναι επίσης υποχρεωτική. Αντίθετα, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους υπόλοιπους σκοπούς:
- Της Ενότητας 3, σημείο (η) εναπόκειται στην διακριτική σας ευχέρεια, αλλά χωρίς τη συγκατάθεσή σας είναι αδύνατο να συνδεθεί ένας λογαριασμός υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την Υπηρεσία της Εταιρείας, που σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδεθείτε στην Υπηρεσία της Εταιρείας χρησιμοποιώντας διαφορετικό μηχανισμό. 

Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της Ενότητας 3, σημεία η, στέλνοντας ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στα στοιχεία της εταιρείας μας.

5. ΜΕΣΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να τύχουν επεξεργασίας με αυτοματοποιημένα ή με ηλεκτρονικά μέσα, όσο και με μη αυτόματα μέσα, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου του και προστατεύονται με κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψιν την σύγχρονη τεχνολογία, το κόστος υλοποίησης και τη φύση, το πεδίο, το πλαίσιο και το σκοπό της επεξεργασίας καθώς και τις διαφορετικές πιθανότητες και την σοβαρότητα του κινδύνου όσον αφορά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των προσώπων. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά μέτρα, μέτρα όσον αφορά το προσωπικό, και φυσικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που βρίσκονται στην κατοχή της από απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, γνωστοποίηση ή τροποποίηση.

6. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η Εταιρεία δύναται να κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς της Ενότητας 3 ανωτέρω στις ακόλουθες κατηγορίες αποδεκτών που βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα και εντός των ορίων των διατάξεων της Ενότητας 7 κατωτέρω:

a. Σε τρίτους πάροχους υπηρεσιών οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με δραστηριότητες επεξεργασίας και, όταν απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους, διορίζονται δεόντως ως επεξεργαστές (π.χ. πάροχοι υπηρεσιών cloud, άλλοι οργανισμοί του ομίλου, πάροχοι υπηρεσιών που εξυπηρετούν ή υποστηρίζουν την Υπηρεσία της Εταιρείας και επομένως, παραδείγματος χάριν και χωρίς περιορισμό, εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής, εμπειρογνώμονες, σύμβουλοι και δικηγόροι-εταιρείες που προκύπτουν από πιθανές συγχωνεύσεις, διασπάσεις ή άλλες μετατροπές)
b. Σε συνδεδεμένες εταιρείες υπό την ιδιότητά τους ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων ή επεξεργαστές δεδομένων. 
c. Στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους.

Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.
Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που της γνωστοποιείτε μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου κατά τρόπο που να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση ή η αποκάλυψη του προσώπου που αυτά αφορούν, για στατιστικούς, προωθητικούς, ερευνητικούς ή και διαφημιστικούς σκοπούς, γνωστοποιώντας αυτά και σε τρίτα πρόσωπα π.χ. εταιρείες ερευνών αρμόδια για την ολοκλήρωση των ανωτέρω σκοπών.
Μπορείτε να ζητήσετε από τις Εταιρείες πλήρη κατάλογο των επεξεργαστών δεδομένων που έχουν διοριστεί, στη ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται στην Ενότητα 1 της παρούσας Πολιτικής.

7. Τα Δεδομένα δύναται να μεταφέρονται σε χώρες εντός και εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και ειδικότερα στην Αμερική. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει ότι ορισμένες χώρες εκτός ΕΟΧ παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΟΧ. Ο πλήρης κατάλογος των χωρών αυτών διατίθεται στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm. Για μεταφορές από τον ΕΟΧ σε χώρες που δεν θεωρούνται ασφαλείς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουμε θεσπίσει κατάλληλες και ενδεδειγμένες διασφαλίσεις που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων, όπως τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με τα Άρθρα 45 και 46 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία δεδομένων.

8.ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από τις Εταιρείες και τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση  που αναφέρεται στην Ενότητα 1. από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Tα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στις Εταιρείες μέσω του διαδικτυακού τόπου , είτε κατά την εγγραφή σας είτε κατά την εκτέλεση τηλεφωνικής συναλλαγής είτε σε μεταγενέστερο στάδιο, είτε με οιονδήποτε αναφερόμενο στην Ενότητα Ι τρόπο, συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν  αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διατηρείτε τα εξής δικαιώματα αναλυτικά:

α. Το δικαίωμα πρόσβασης που σημαίνει ότι δικαιούστε να λαμβάνετε επιβεβαίωση ως προς το εάν υπάρχουν τα προσωπικά σας δεδομένα και να ενημερώνεστε για το περιεχόμενο και την προέλευσή τους και να έχετε πρόσβαση σε αυτά·
β. Το δικαίωμα διόρθωσης που σημαίνει ότι δικαιούστε να επαληθεύετε την ακρίβεια και πληρότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να ζητάτε τη διόρθωση, τη συμπλήρωση ελλιπών έχοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας, την ενημέρωση ή την τροποποίησή τους·
γ. Το δικαίωμα στη λήθη που σημαίνει ότι δικαιούστε να ζητάτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, εφόσον συντρέχει νόμιμος λόγος σύμφωνα με τον Κανονισμό, δηλ.:
i. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους τα έχει συλλέξει ή επεξεργαστεί η Εταιρεία· 
ii. Ανακαλείτε την συγκατάθεση που είχατε δώσει για την επεξεργασία των προσωπκών σας δεδομένων και η Εταιρεία δεν έχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία τους·
iii. Έχετε εναντιωθεί στην επεξεργασία σύμφωνα με τον Κανονισμό και η δεν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία ή εναντιώνεστε σε επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, περιλαμβανομένης της Κατάρτισης Προφίλ
iv. Τα δεδομένα σας υποβλήθηκαν σε παράνομη επεξεργασία·
v. Τα δεδομένα σας πρέπει να διαγραφούν σύμφωνα με σχετική νομική υποχρέωση της Εταιρείας.
δ. Το δικαίωμα να ζητήσετε από την Εταιρεία να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση που συντρέχει νόμιμος λόγος σύμφωνα με τον Κανονισμό, δηλ.:
i. Αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων μέχρι να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να διορθώσουμε ή να επαληθεύσουμε την ακρίβειά τους,
ii. Η επεξεργασία είναι παράνομη, αλλά δεν θέλετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, 
iii. Δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά τα χρειάζεστε για τη δημιουργία, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων, ή
iv. Έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία για λόγους νόμιμων συμφερόντων εν αναμονή επαλήθευσης ως προς το αν η Εταιρεία έχει επιτακτικούς θεμιτούς λόγους να συνεχίσει την επεξεργασία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ακόμη και αν μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αντίγραφα ορισμένων πληροφοριών από τον λογαριασμό σας ενδέχεται να παραμένουν ορατά σε ορισμένες περιπτώσεις όπου, για παράδειγμα, έχετε κοινοποιήσει πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλες υπηρεσίες ή, για παράδειγμα, όταν η διατήρηση τέτοιων αντιγράφων είναι απαραίτητη για σκοπούς συμμόρφωσης με τις νομικές υποχρεώσεις ή για σκοπούς νομικής υπεράσπισης. Ενδέχεται επίσης να διατηρούμε πληροφορίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σχετικά με το λογαριασμό σας στους διακομιστές μας για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την ακύρωση ή το αίτημά σας για διαγραφή, για σκοπούς συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία.

9. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί περιοδικά την παρούσα Πολιτική, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αλλαγές,η Εταιρεία θα καταγράφει την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην παρούσα Πολιτική και η επικαιροποιημένη Πολιτική θα ισχύει για εσάς από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Πολιτική προκειμένου να εξετάζετε εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

10. Επικοινωνία
Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση info@cookoovaya.gr