Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Αθήνα Χάρτης
Δευτέρα - Κυριακή 13:00 - 00:00
Οι μάγειροι Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Μάνος Ζουρνατζής σας καλωσορίζουν στο εστιατόριο Cookoovaya. Η ελληνική κουζίνα, όπως προκύπτει μέσα από  τα βιώματα, την έμπνευση και την πρώτη ύλη που τους εμπιστεύονται εκλεκτοί παραγωγοί, συμπληρώνει την παρέα σας: των δυο, των τριών, των πολλών.

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Καλώς ήρθατε στο εστιατόριο Cookoovaya

Οι μάγειροι Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Μάνος Ζουρνατζής σας καλωσορίζουν στο εστιατόριο Cookoovaya. Η ελληνική κουζίνα, όπως προκύπτει μέσα από τα βιώματα, την έμπνευση και την πρώτη ύλη που τους εμπιστεύονται εκλεκτοί παραγωγοί, συμπληρώνει την παρέα σας: των δυο, των τριών, των πολλών.

Τι είναι η Cookoovaya

Οι μάγειροι είναι οι οικοδεσπότες και μαζί με την ομάδα της Cookoovaya φροντίζουν ώστε κάθε επίσκεψή σας, να σας μένει αξέχαστη. Δεν είναι απλώς και μόνο το φαγητό, είναι η φιλοξενία διαμέσου του φαγητού. Νόστιμο φαγητό, φτιαγμένο με τη γνώση, το πάθος και τις εμπειρίες τους. Η Cookoovaya δεν απαιτεί οδηγίες λειτουργίας: τη ζείτε όπως θέλετε.

Γιατί Wise Cuisine

Σοφή κουζίνα είναι ο ορισμός του ελληνικού φαγητού. Της οικιακής οικονομίας, της θυμοσοφίας, της γνώσης, της εποχικότητας, της διαχείρισης των υλικών και του τρόπου λειτουργίας της κουζίνας. Η ανοικτή κουζίνα της Cookoovaya είναι η υποχρέωσή μας και η ευθύνη μας: βλέπετε κάθε στιγμή τι συμβαίνει. Το φαγητό είναι στο φως.

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Να θυμάσαι πώς ένιωσες, όχι απλώς τι έφαγες

Η φιλοσοφία της Cookoovaya θέλει την παρέα να μοιράζεται τα πιάτα. Να δοκιμάζει, να γεύεται, να απολαμβάνει. Το μενού αλλάζει όσο αλλάζει η εποχή, όσο εξελίσσεται η κουζίνα. Ο κατάλογος χωρίζεται στις εξής κατηγορίες: σαλάτες, κρύα πιάτα και ωμά, ξυλόφουρνος, κάρβουνα, τηγάνι και κατσαρόλα και γλυκά.

Το house wine προέκυψε από την επιθυμία μας να έχουν οι επισκέπτες της Cookoovaya την επιλογή ενός τίμιου κρασιού σε μια φιάλη. Οι τέσσερις ποικιλίες (Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Ροζέ Syrah & Ερυθρός Merlot) δημιουργούνται ειδικά για την Cookoovaya από το οινοποιείο Γκιρλέμη.

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρικές εκδηλώσεις στην Cookoovaya

Η φιλοξενία της Cookoovaya έρχεται στα μέτρα σας. Είτε πρόκειται για εταιρική εκδήλωση, συνέντευξη Τύπου, coffee break, lunch break ή την προσωπική σας ιδιωτική εκδήλωση, επιλέξτε Cookoovaya κι απολαύστε την εμπειρία.

Η τεχνολογική υποδομή καλύπτει κάθε απαίτηση ήχου και εικόνας, ενώ η αυτονομία του χώρου μπορεί να δώσει στην εκδήλωσή σας την ιδιωτικότητα που επιθυμείτε. Ο ημιώροφος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 70 άτομα ενώ έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε την εταιρική εκδήλωσή σας και στη σάλα της Cookoovaya. Σύστημα οπτικοακουστικών μέσων (video projector, μικροφωνική εγκατάσταση και ηχεία), Internet, και αυτόνομος κλιματισμός είναι μερικές από τις προδιαγραφές της Cookoovaya για να προσαρμοστεί η φιλοξενία στις δικές σας απαιτήσεις!

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6980 396 094

NEA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε μέρα Cookoovaya

Η Cookoovaya της Αθήνας λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή 13:00 - 00:00. Σας περιμένουμε! Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο  210 7235 005, για εταιρικές εκδηλώσεις στο 6980 396 094. Για οτιδήποτε άλλο, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Χατζηγιάννη Μέξη 2Α,
Αθήνα 115 28
Χάρτης
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210 7235 005
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
6980 396 094

Δωρίστε μία εμπειρία Cookoovaya

ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ