

Apheresis
Σοφή κουζίνα. Σεβασμός στην πρώτη ύλη, στην εποχικότητα, στη φιλοξενία. Συνεργασίες με ουσία, με ανεξάρτητους, εκλεκτούς παραγωγούς. Τα καλύτερα υλικά που προσφέρει ο τόπος μας από στεριά και θάλασσα. Συνταγές που έχουν στο κύτταρό τους την αφαίρεση. Τεχνικές που αναδεικνύουν την ποιότητα των υλικών.

Chef Περικλης Κοσκινας
Ακούραστος ταξιδευτής και ασυμβίβαστος μάγειρας.
Ο Περικλής Κοσκινάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Οι εικόνες των περιπλανήσεών του, η μνήμη και ο άνθρωπος είναι η αφετηρία της σκέψης του και η πηγή της έμπνευσής του. Λιτός, δημιουργικός, τολμηρός, περισσότερο αφαιρεί παρά προσθέτει.