Apheresis
Σοφή κουζίνα. Σεβασμός στην πρώτη ύλη, στην εποχικότητα, στη φιλοξενία. Συνεργασίες με ουσία, με ανεξάρτητους, εκλεκτούς παραγωγούς. Τα καλύτερα υλικά που προσφέρει ο τόπος μας από στεριά και θάλασσα. Συνταγές που έχουν στο κύτταρό τους την αφαίρεση. Τεχνικές που αναδεικνύουν την ποιότητα των υλικών.
Chef Περικλης Κοσκινας
Ακούραστος ταξιδευτής και ασυμβίβαστος μάγειρας.
Ο Περικλής Κοσκινάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Οι εικόνες των περιπλανήσεών του, η μνήμη και ο άνθρωπος είναι η αφετηρία της σκέψης του και η πηγή της έμπνευσής του. Λιτός, δημιουργικός, τολμηρός, περισσότερο αφαιρεί παρά προσθέτει.
Menu
Signature Dishes
Μακαρόνια Μπούρου - Μπούρου
Μπιάνκο
Μπουρδέτο
Sommelier
Ο Άρης Σκλαβενίτης με την πολυετή εμπειρία του στον οίνο, δοκιμάζει και ανακαλύπτει συνεχώς νέους παραγωγούς από ανεξάρτητα οινοποιεία και προτείνει συνδυασμούς για μία πλούσια και ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία στην Cookoovaya.
COCKTAIL
Μεσόγειος, Τοπικά Υλικά, Ελληνικά Αποστάγματα. Εμπνευσμένα cocktail, σε διαρκή διάλογο με την ανοιχτή κουζίνα, για να συνοδεύσετε και να απογειώσετε το γεύμα σας.
Private Dining
Business & Leisure.
Στην Cookoovaya μπορούμε να φιλοξενήσουμε όλα τα event, δημιουργώντας ειδικά μενού και ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία μας σε σχέση με την φροντίδα των καλεσμένων μας και την ποιότητα των υλικών.
Ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, αναλαμβάνουμε από το σχεδιασμό του μενού και το art de la table μέχρι την εύρεση δικού σας sommelier, floral designer, βιντεογράφου και φωτογράφου.
Το εστιατόριο διατίθεται ολόκληρο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ο πάνω privé χώρος για μικρότερα event (από 10 έως 25 άτομα).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Cookoovaya Antiparos
Η Cookoovaya, το αγαπημένο σημείο συνάντησης στην Αθήνα από το 2014, άνοιξε τα φτερά της αυτό το καλοκαίρι. Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο σπίτι μας, στο Beach House στην Αντίπαρο.
Μόλις 8 χλμ. από το λιμάνι της Αντιπάρου, η νέα μας τοποθεσία προσφέρει ένα εκπληκτικό παραθαλάσσιο σκηνικό με χαλαρή, ηλιόλουστη ατμόσφαιρα δίπλα στο κύμα. Εδώ, η ουσία της Cookoovaya παραμένει η ίδια: προσεκτική προμήθεια υλικών, αδιάκοπη αναζήτηση της ισορροπίας και η τέχνη της απλότητας στην ανάδειξη της πρώτης ύλης. Σας περιμένουμε!
reservations
Μακαρόνια Μπούρου - Μπούρου
Μπιάνκο
Μπουρδέτο
Sommelier
Ο Άρης Σκλαβενίτης με την πολυετή εμπειρία του στον οίνο, δοκιμάζει και ανακαλύπτει συνεχώς νέους παραγωγούς από ανεξάρτητα οινοποιεία και προτείνει συνδυασμούς για μία πλούσια και ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία στην Cookoovaya.
COCKTAIL
Μεσόγειος, Τοπικά Υλικά, Ελληνικά Αποστάγματα. Εμπνευσμένα cocktail, σε διαρκή διάλογο με την ανοιχτή κουζίνα, για να συνοδεύσετε και να απογειώσετε το γεύμα σας.
Private Dining
Business & Leisure.
Στην Cookoovaya μπορούμε να φιλοξενήσουμε όλα τα event, δημιουργώντας ειδικά μενού και ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία μας σε σχέση με την φροντίδα των καλεσμένων μας και την ποιότητα των υλικών.
Ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, αναλαμβάνουμε από το σχεδιασμό του μενού και το art de la table μέχρι την εύρεση δικού σας sommelier, floral designer, βιντεογράφου και φωτογράφου.
Το εστιατόριο διατίθεται ολόκληρο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ο πάνω privé χώρος για μικρότερα event (από 10 έως 25 άτομα).
Cookoovaya Antiparos
Η Cookoovaya, το αγαπημένο σημείο συνάντησης στην Αθήνα από το 2014, άνοιξε τα φτερά της αυτό το καλοκαίρι. Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο σπίτι μας, στο Beach House στην Αντίπαρο.
Μόλις 8 χλμ. από το λιμάνι της Αντιπάρου, η νέα μας τοποθεσία προσφέρει ένα εκπληκτικό παραθαλάσσιο σκηνικό με χαλαρή, ηλιόλουστη ατμόσφαιρα δίπλα στο κύμα. Εδώ, η ουσία της Cookoovaya παραμένει η ίδια: προσεκτική προμήθεια υλικών, αδιάκοπη αναζήτηση της ισορροπίας και η τέχνη της απλότητας στην ανάδειξη της πρώτης ύλης. Σας περιμένουμε!